Magazin instalatii termice Marla Active – Oferte centrale termice, dedurizatoare Ecowater, panouri solare, produse epurare apa

You have no items in your shopping cart.

You have no items to compare.

Livrare rapida prin Fan Courier
0727 852 518

Menu ccc

Aparat aer conditionat inverter Midea

Aparat aer conditionat inverter Midea

Aparat aerconditionat inverter Midea

Încalzire pe timp de iarna

Aparatele performante de climatizare Midea au excelente pentru functia de încalzire, putând genera caldura chiar si la o temperatura exterioara de -25°C.

Wi-Fi Control

Poți controla parametrii de funcționare al echipamentului prin aplicația Midea Smart direct de pe telefonul mobil.

REFRIGERANT R32

Reduce impactul asupra mediului cu peste 65%,crescând eficiența energetică globală a aparatului de aer condiționat cu 5%. Freonul R32 este ușor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Super Cool

Funcția SUPER COOL este un adevărat “semn distinctiv” al aparatelor de aer condiționat Midea Blanc: se activează prin simpla apasare de buton. Această funcție specială accelerează la maximum viteza de rotație a ventilatorului intern, crescând fluxul de aer rece și permițând aparatului să scadă cu rapiditate temperatura din încăpere până la 17 grade Celsius.

Flash Cooling & Heating

Aparatele de aer condiționat din gama Midea Blanc utilizează o tehnologie de pornire exclusivă și de o putere mare, în măsură să genereze un flux puternic de aer rece într-un timp foarte scurt (până la 30 de secunde), pentru a garanta un confort imediat.

3D Surrounding Air Flow

Deflectoarele se mișcă automat în toate direcțiile pentru un flux de aer echilibrat, acoperind toate colțurile încăperii.

1 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator

1 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator