Magazin instalatii termice Marla Active – Oferte centrale termice, dedurizatoare Ecowater, panouri solare, produse epurare apa

You have no items in your shopping cart.

You have no items to compare.

Livrare rapida prin Fan Courier
0727 852 518

Menu ccc

Dedurizatoare EcoWater

Dedurizatoare EcoWater, dedurizatoare EcoWater ESM/Aqua/Galaxy, dedurizatoare apa, dedurizatoare eco - le gasesti in magazinul nostru online de instalatii termice

EcoWater Systems LLC este cel mai mare producator mondial de echipamente pentru tratarea apei. Unul din patru dedurizatoare din lume este produs de EcoWater. Dedurizatoarele EcoWater sunt definite prin eleganta, simplitate si fiabilitate, fiind usor de exploatat, cu un aspect placut si prietenos.

Dedurizatoarele EcoWater au urmatoarele beneficii:

Regenerare proportionala dupa volum - determinarea momentului optim pentru regenerare este stabilit numai functie de volumul de apa consumat. Fata de sistemele clasice, unde momentul regenerarii este dinainte stabilit in timp, regenerarea dupa volum asigura un consum minim de sare si apa consumata.

Rezervor de sare uscat - echipamentul introduce si foloseste doar cantitatea de apa necesara dizolvarii unei anumite cantitati de sare riguros calculata. In acest fel, sarea care ramane in vasul de stocare este uscata nefiind dizolvata si consumata inutil. Fabricarea solutiei de saramura cu apa dedurizata – regenerarea este maxim eficientizata, nefiind nevoie de sare pentru a anula duritatea apei folosite la spalare. Parametri de functionare sunt controlati de microprocesor si afisati pe un display electronic.

Articole 1 pina la 9 din 19 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator

Articole 1 pina la 9 din 19 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza descrescator